Blogg

Blogg

Fysikprov

SkolaPosted by Johan Sarwe Tue, March 13, 2012 12:56:38
Jag har precis klarat av ett tufft fysikprov i skolan som jag verkligen tog på utmattning och övertid. De första 13 av provets 14 uppgifter löste jag på ungefär en timme, men jag satt resterade två timmar plus fem minuter innan jag fick ordning på den kvarvarande uppgiften. Jag vägrade verkligen att ge mig, och tänkte att jag ska åtminstonde lämna in ett svar, oavsett om det är rätt eller fel och till slut föll bitarna på plats och jag lämnade nöjt in provet. Det kändes bra under skrivtiden, men när man får tillbaka provet finns det oftast saker som man inte förstår hur man kunde svara fel på. Jag kommer troligtvis ändå vara nöjd med tanke på hur jag kämpade för att få till den där sista delen av provet. Att inte ge upp tror jag är något jag tagit med mig från idrotten till skolan. Jag viker sällan ner mig under ett träningspass eller en tävling och det gjorde jag inte idag heller utan satt ända in i det sista och det visade sig vara en vinnande taktik. Jag hoppas på bra resultat under eftermiddagens löppass och valsträning också, jag ska inte vika ner mig!

/JS

Första veckan

SkolaPosted by Johan Sarwe Fri, August 26, 2011 13:26:33
Nu är första skolveckan avklarad för min del. Trots att det bara var fyra dagar så är jag redan trött. Jag hoppas att efter några veckors inkörning i skolan så är man igång igen, för annars blir det en jobbig termin. Under första veckan är det alltid en utmaning att få ihop schemat med alla kurser man vill läsa. Man lägger, tar bort och skjuter upp kurser. Schemat jag har fått ihop är jag nöjd med. Inte allt för långa dagar, inte så många tidiga morgnar och mycket tid till träning, vilket är huvudsaken.


Trots att min triathlonsäsong är slut så har jag inte varit på min sista trithlontävling för i år. Tidigt imorgon bitti beger jag, Markus, Kasper och Matilda oss till Tjörn för att titta. Ingen av oss ska tävla. Däremot ska vi heja i massor. Det är ju alltid skönt att se andra ta ut sig när man själv slipper.


/ Johan