Blogg

Blogg

Nytt samarbete-Venkanto

PrylarPosted by Johan Sarwe Tue, June 26, 2012 21:45:19
Vad passar bättre att inleda efter en bloggtorka än att presentera ett nytt spännande samarbete. Detta samarbete är med Venkanto som säljer allt man kan tänkas behöva till triathlon, såsom våtdräkter, kompressionskläder, cykel- och löputrustning. Den kompletta triathlonbutiken helt enkelt! Venkanto kommer att förse mig med förstklassig utrustning, bland annat våt- och tävlingsdräkt från Orca. Våtdräkten som är en Orca Alpha provsimmades igår i havet. Trots den låga temperaturen var det en trevlig upplevelse, dock inte så lång som jag hoppats på. Våtdräkten verkar passa min simstil då den är ganska tunn rakt igenom, detta gör att mitt vattenläge optimeras och jag kan utnyttja min starka benspark. Det lilla jag sett av Orcas produkter är imponerande, riktigt snygga och högteknologiska. Jag är övertygad att detta samarbetet kommer hjälpa mig på vägen mot toppen.

/JS

Ny leksak

PrylarPosted by Johan Sarwe Tue, November 01, 2011 16:54:40
Ojojoj, nu ska ni få höra. Detta är första inlägget från min nya leksak, en 13 tums Macbook Air! Med tanke på skicket på min gamla dator var det en välbehövlig uppdatering. Datorn är väldigt liten, lätt och smidig så jag hoppas på att kunna blogga oftare, då jag kan ta med datorn överallt. Om det nu har varit det som gjort att jag inte uppdaterar så flitigt... Jag hoppas att jag kommer vilja blogga med med en roligare dator i alla fall. Skickar med en fin bild så att alla kan se med.

Ny våtdräkt

PrylarPosted by Johan Sarwe Thu, May 26, 2011 20:26:49
Idag var jag och hämtade ett efterlängtat paket på posten. Det var inte en helt problemfri historia att få tag på paketet. Det började med att det skulle levereras hem, men eftersom jag inte var hemma fick jag en lapp om att hämta ut det på posten. Jag gjorde som det stod på lappen och gick till mitt vanliga postutlämningsställe, men inte hade de något paket till mig där. Tack vare trevlig och hjälpsam personal fick jag reda på att paketet låg på företagsposten och väntade. Självklart begav jag och Markus oss ut på en cykeltur till företagsposten. Det var tur att det var fint väder och jag var på allmänt bra humör, annars hade jag nog varit arg på grund av den felaktiga anvisningen på lappen. Om jag direkt hade fått reda på att det var företagsposten jag skulle till hade jag kunnat cykla dit direkt efter skolan och inte behövt cykla runt halva Motala. Men jag fick till slut fick jag tag på mitt paket, och det är ju huvudsaken.


I paketet låg en 2XU V:2 våtdräkt och en 2XU elite trisuit från Enjoysport. Jag visste redan innan att båda var bra dräkter, men när jag hoppade i bassängen blev jag förvånad. Vilket glid man hade i våtdräkten. Jag bara flög fram genom vattnet. Tävlingsdräkten var inte sämre den. Vilken känsla det var att simma i dom. Nu är jag riktigt laddad inför helgen.

/ Johan

Kaffebryggare!

PrylarPosted by Johan Sarwe Wed, January 26, 2011 21:46:03
Efter tre och en halv timmes prov, ett träningspass och två timmar team-building är jag ganska trött. Men nu är fysik A avklarat och jag kan börja ladda inför B-kursen. Träningen känns bra och jag börjar komma igång igen, snart är jag i form. Förhoppningsvis kommer den lägligt till vecka 8 då vi åker på läger. Team-buildingen verkar vara en kul utbildning som vi 1:or och 2:or på Riksidrottsgymnasiet ska genomgå. Vi ska gå från grupp till högpresterade team. Det låter ju inte helt fel.

Ny- Gammal- Espresso

Vår gamla kaffebryggare har gjort sitt nu när både jag och Markus (min "sambo") blivit kaffedrickare. Vi investerade därför i en ny för hela 199 kronor. Det tyckte vi att vi kunde förtjäna. Den nya brygger också gott kaffe!


/ Johan