Blogg

Blogg

10

AllmäntPosted by Johan Sarwe Wed, March 21, 2012 23:15:24
...minuter var min exakta tid igår på 3000 meter löpning. Visst var det lite surt att inte komma under tiominutersgränsen, men jag är ändå nöjd. Det var ju trots allt personligt rekord med två sekunder. Vad har jag då att skylla på att jag inte kom under tio minuter. Hmm, en vurpa på uppvärmningen som ledde till ett litet sår på knät och att jag inte hade mina lättaste skor. Små saker som säkerligen hade gett den viktiga sekunden, eller så får jag helt enkelt springa snabbare. Det är nog bäst att satsa på det sistnämnda.

...gånger cyklade jag sittandes upp för Övralidsbacken idag. Det var hemskt! Benen ville verkligen inte ta i efter gårdagens aktiviteter, men jag tog mig upp på alla tio intervallerna. Man måste ju även ha dåliga pass för att kunna uppskatta de bra. Det är ju bara en vecka kvar med "Övralidsintervaller" innan vi åker till varmare breddgrader, bara att bita ihop!

...kommer jag att ställa klockan på i morgon bitti. Vi har studiedag och jag har sovmorgon, underbart! Dagen kommer bjuda på klippning av mitt hår, fika med Kasper och en del träning. Jag ser fram emot morgondagen!

Go' natt! /JS