Blogg

Blogg

Läger, dag 1

TräningPosted by Johan Sarwe Sun, April 01, 2012 19:56:21
Nu är vi på plats i Spanien, eller rättare sagt Benicasim. Vi kom fram igår eftermiddag och efter en lång resa var det skönt med ett väldigt lätt löppass längs strandpromenaden. Under passet blev vi jagade av ett gäng barn som glatt hejade på, det var verkligen en kul upplevelse.

Idag drog vi igång med träningen på riktigt. Ett pass av varje gren. Först en morgonjogg som delvis gick i sanden på stranden, det var riktigt tungt för benen. Sen var det dags för en välförtjänt frukost på hotellet. Nästan direkt efter maten hade landat i magen begav vi oss till en minimal bassäng för att simma. Den var visserligen 25 meter, men hade bara två banor. När man ska simma så många på så lite yta blir det nästintill kaos. Vi överlevde i alla fall 3600 meter. Efter simningen byggde alla ihop sina cyklar för att kunna cykla efter lunchen. De flesta fick ihop sina cyklar utan några större problem och vi kunde äta och sen ladda för cykelpremiären. Cykelpasset blev ungefär 45 km varav 8 kilometer uppför. Tempot var lugnt, så det var ett pass man verkligen kunde njuta av.

Nu är det dags att för tredje gången idag bege sig till matsalen, den här gången för... middag, så klart. Jag är nöjd med dagen och tror det kommer bli ännu bättre i morgon när vi skruvar upp farten ett steg.

/JS