Blogg

Blogg

Läger, inlägg 2

TräningPosted by Johan Sarwe Fri, April 06, 2012 12:44:42
Ett inlägg om dagen har det verkligen inte blivit, men man har inte allt för mycket att skriva om på träningsläger. Dagarna är väldigt lika varandra, och består till regel av träning, mat och vila... så oglamouröst är det att vara på träningsläger. Fast jag klagar inte, träningen går hur bra som helst. Utan skola och andra vardagssysslor finns det mycket mer krut att ta till under passen.

Igår sprang vi ett riktigt hårt pass, och visst kändes det under dagens morgonjogg att benen hade fått slita men centralt kände jag mig förvånansvärt pigg. Vi sprang intervaller över tävlingsfart vilket inte är något vi gjort på länge, men trots det fanns det fart att hämta i benen. Tilläggas bör att det krävdes en hel del vilja och slit, men det var riktigt kul (i alla fall nu efteråt) att springa fort.

Att skriva ett par rader om vädret är väl standard, så jag gör det! Sammanfattningsvis, väldigt osäkert. Ena stunden strålande sol, nästa stund har himlen öppnat sig och regnet bara vräker ner. Jag hoppas på uppehåll under dagens cykelpass, det är kallt att cykla i regn och jag gillar inte att frysa!

Tyvärr får ni klara er utan bilder. Något går inte min väg.. och det är bilduppladdarens eller hotellets internets fel vet jag inte.

/JS