Blogg

Blogg

Tillbaka till verkligheten

TräningPosted by Johan Sarwe Mon, April 16, 2012 21:43:23
Nu har vi hunnit landa i Sverige och allt har dragit igång igen. Skolan är definitiv inget jag har saknat under lägret och det märks tyvärr nu. Jag har kanske inte varit så flitig med skolarbetet som jag borde under lägret, men den smällen får jag ta nu. Jag kan minst sagt säga att det kommer bli en vecka med många timmars plugg.

Tränat har jag också gjort på svensk mark. I lördags tog jag och Hampus oss en tur i skogen och rastade våra mounatainbikes. Det var en riktig kontrast jämfört med en racercykel, värme och asfaltsvägar. Benen kändes verkligen inte bra, vilket nog beror på en kombination av cykelval, underlag och en massa träning under lägret. Totalt blev det ungefär 47 träningstimmar under lägret, och med tanke på hur bra allt kändes under lägret måste det ta ut sin rätt någon gång. Men med en kommande lätt vecka kommer nog kroppen och knoppen hitta tillbaka till den fantastiska känslan jag hade under lägret.

Lägret var helt klar det bästa jag varit på under mina år här på triathlongymnasiet. Jag höll mig frisk och kunde köra alla pass fullt ut, det har inte hänt förut! Det är inte bara träningen som har varit på topp. Hela gruppen är grym! Vi har riktigt roligt tillsammans och jag känner mig väldigt bekväm och trygg. Lägren har bara blivit bättre för varje år här på gymnasiet, men jag har svårt att se hur nästa års läger skulle kunna överträffa detta... det återstår att se!

/JS