Blogg

Blogg

Sista året!

AllmäntPosted by Johan Sarwe Sun, August 19, 2012 10:17:30
Nu har åter satt min fot där jag verkligen känner mig som hemma, i min lägenhet i Motala. Inte för att jag inte trivs hemma hos föräldrarna eller så, men det är trots allt här jag sover flest nätter på ett år och det ger en viss känsla. Fösta natten i MIN säng kändes alldeles underbar, även om jag har en identisk säng hos mina föräldrar är det något speciellt med "Motalasängen".

På tisdag börjar mitt fjärde och sista år här på Triathlongymnasiet. Som man alltid säger, tiden har gått fort! Det känns som det var igår jag var på Ikea och köpte bland annat "Motalasängen". När jag började hade jag inga direkta förväntningar på tiden i Motala, men nu när jag påbörjar sista kvarten har allt varit klart över förväntan. Nu börjar jag istället oroa mig för vad som ska hända när jag om ungefär ett år har tagit studenten och lämnar Motala. Jag är väldigt tacksam för att jag har ett tag på mig att bestämma vad jag vill göra med mitt liv. Vilken nivå kommer jag lägga min triathlonsatsning på? Vad ska jag utbilda mig till? Hur ska jag klara av det ekonomiska? Frågorna är många, men jag har många långa simpass framför mig där jag kan fundera på bra svar. Inget rensar huvudet så bra som ett simpass!

Framför allt ska jag njuta av mitt sista år. Jag tror man kommer inse hur riktigt bra vi har det här på triathlongymnsiet när man kommer ut i det "riktiga" livet. Det gäller att ta vara på de fyra åren och jag ska verkligen få ut max av mitt sista!

/JS