Blogg

Blogg

Inlägg från luften

TriathlonPosted by Johan Sarwe Wed, August 29, 2012 18:19:20
Då har resan mot en av säsongens höjdpunkter börjat, eller vi är en bra bit på väg! Jag sitter på planet mot Alicante och med lite halvtaskig uppkoppling tänkte jag försöka mig på ett inlägg.

I Spaninen är det dags för säsongens första Junioreuropacup. Formen har börjat infinna sig och det känns som det är rätt tillfälle att mäta sina krafter i den tuffa konkurrensen. Vi blir ett startfält på över sextio triathleter med många starka namn. Det händer sällan att det är så jämna och stora startfält i Sverige så bara det kommer bli annorlunda från säsongens andra tävlingar. Att tävla i en helt annan miljö kommer också bli spännande och utmanade. Visst har jag tävlar internationellt förut, men det var över ett år sedan och jag kan lova att man hinner glömma mycket på ett år. Och andra sidan är jag ett år klokare och mer vältränad. Det kommer garanterat bli årets roligaste och mest utmanande tävling och jag ska göra allt för att det även ska bli säsongens bästa race.

Jag ger mig inte på att ladda upp någon bild med tanke på uppkopplingen. Fast man ska inte klaga. Det finns internet, och det är gratis!

/Sarwe