Blogg

Blogg

Hostmedicin är bra!

AllmäntPosted by Johan Sarwe Tue, December 11, 2012 21:05:43
Oj, Nu är det över en månad sen det senaste inlägget. Sorgligt nog har jag varit sjuk mer än halva den tiden, närmare bestämt två och en halv vecka. Jag lyckades dra på mig något riktigt segt virus. Efter en dryg vecka gick jag till läkaren och fick hostmedicin utskriven som verkligen gjorde susen. Utan den jobbiga hostan kunde jag sova på nätterna och därigenom fick kroppen vila mer, vilket man i sin tur blir frisk av! Jag får skylla min bloggtorka på att det inte funnits någon inspiration till inlägg när jag varit sjuk.

Nu har jag i alla fall tränat i två dagar och har en härlig träningsvärk i benen, ja i resen av kroppen också för den delen. Men det är den i benen som är mest påtaglig. Jag håller mig på soffan då jag känner mig som min 89-åriga morfar när jag ska resa mig upp. Träningsvärk är något som man inte behöver vara rädd för som går över efter några dagar, så det är bara att köra på.

Lite om framtiden då. Snart är min näst sista termin på triathlongymnasiet till ända och det är dags för jullov. Jullovet brukar precis som alla andra lov vara över på ett ögonblick. Efter lovet åker jag på en veckas träningsläger på Fuerteventura. Det kommer bli underbart att komma från snön och kylan, och samtidigt få en vecka med riktigt bra träning. Sen är det tillbaka till verkligheten med svenskt väder och stenhårt plugg ända fram till studenten. Nej, riktigt så tråkigt är det inte. På vägen dit kommer två träningsläger till och en massa annat smått och gott.

Over and out!

/JFS