Blogg

Blogg

Studenten

AllmäntPosted by Johan Sarwe Tue, June 11, 2013 13:14:59
Nu sitter jag hemma hos föräldrarna i Skåne och skriver. För knappt en vecka sen sprang jag ut från Platengymnasiet för sista gången som elev. Det var med blandade känslor som jag sa hejdå till klasskompisar och andra vänner. Motalatiden kommer jag sent att glömma, men samtidigt är jag redo att utforska ny mark. Och självklart kommer jag träffa gamla kompisarna igen, bara inte lika ofta. Självfallet kommer även ny band knytas med nya bekantskaper.

I helgen var tanken att säsongens andra triathlontävling skulle gå av stapeln, men icke. Jag vaknade med en konstig men bekant känsla i halsen. Så det blev ingen Sövde triathlon för min del, dock fick jag stå bredvid och heja på som funktionär. Halsen har inte varit på topp nu på ett tag. Jag drog på mig en förkylning för två veckor sen och en stundentvecka på det med sena kvällar gjorde inte saker bättre... Runt studentdagen kände jag mig frisk och körde några lätta pass, men det slog tillbaka. Jag hoppas på att några lugna dagar ska ha gjort susen och jag börjar träning i morgon igen!

Igår tittade jag i min kalender och insåg att varje helg fram till den tänkta studiestarten i Linköping är uppbokad med antingen tävlingar eller andra aktiviteter. Jag ska försöka hålla er uppdaterade med vad som händer. En sak är säker, det blir en sommar med mycket logistik och många timmar i bilen!

/JS