Blogg

Blogg

Sliten

TräningPosted by Johan Sarwe Thu, April 26, 2012 19:34:16
Det dåliga vädret speglar just nu hur jag känner mig, riktigt sliten och inte särskilt motiverad. De tre inledande dagarna under denna veckan blev riktigt slitsamma för mina ben som verkligen sa ifrån under gårdagens minst sagt kalla cykelpass. Under de två tidigare dagarna blev benen utsatta för mer och hårdare löpning än vad de tyckte om vilket resulterade i en dåligt cykelpass och vilodag idag. Stämningen var verkligen inte på topp bland oss under de två timmarna som vi igår spenderade i regnet med olika former av tempointervaller, men alla genomförde passet. Dock med blandade resultat. Vissa hade bra ben, andra hade nog till och med sämre ben än jag tyckte mig ha. Fast jag kan inte säga annat än att man blir hård av att cykla i väder som man helst bara skulle velat betrakta genom ett fönster från soffan under en filt.

Jag hoppas att en vilodag ska göra susen så min kropp blir fylld av den där härliga känslan jag hade under lägret. Allt var lätt och det fanns verkligen inga problem. Jag kan i alla fall glädjas åt att jag vet att känslan finns där långt inuti mig. Den ska bara letas fram den och när jag väl hittat den kommer det bli en fantastisk tävlingssäsong!

/JS


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.