Blogg

Blogg

Hemma

AllmäntPosted by Johan Sarwe Tue, May 01, 2012 13:09:34
Finns det någon bättre plats än hemma hos mamma att spendera en långhelg som man ändå inte kan träna på? Nej, det tror jag faktiskt inte. Att vara i Motala och se alla andra träna blir bara frustrerande i längden, så det känns bättre att bara ta det lugnt på hemmaplan och hoppas på att förkylningen ska gå över. Det blir bättre för varje dag, så det ska nog inte dröja allt för många dagar i Motala innan jag på tillbaka på bannan.

Under långhelgen har jag varit en ganska lugn pojke, men ändå fått lite saker gjort. Klädförrådet har utökats, både med vanliga- och träningskläder. Jag har umgåtts med mina föräldrar och även med gamla kompisar. Under helgen har jag insett att hela familjen nu har blivit cykelbiten. Till och med mamma har fått upp ögonen för det här med landsvägscykling. Hon beställde en introduktionkurs på racercykel av mig, och jag sa absolut inte nej. Hon skötte sig alldeles utmärkt, det kommer nog bli en cyklist av henne också...

I eftermiddag beger jag mig tillbaka till Motala och vardagen med skolan. Det är inte något jag ser fram emot, men jag kan trösta mig med att det inte är lång tid kvar till skolavslutningen och sommarlovet!

/JS


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.