Blogg

Blogg

Laddar mot Arvika

TräningPosted by Johan Sarwe Sat, July 14, 2012 22:59:13
Tiden sen tävlingen i Säter har varit både helt fantastisk och stundtals mindre bra. Efter tävlingen begav vi oss till Motala. Jag hoppade av och mina föräldrar fortsatte söder ut. En veckas träning tillsammans med andra elever på triathlongymnasiet stod på schemat. Förutom en himla massa meter i bassängen och annan bra träning fanns det även tid att träffa "gammalt" Motala-folk, vilket var väldigt trevligt! Veckan kan sammanfattas som den bästa veckan på väldigt länge. Toppbetyg med andra ord!

När jag väl landade på hemmaplan igen var det något som hände. Det var inte alls lika kul att träna längre, och är det inte kul har jag svårt att motivera mig. Lägger man till en konstig känsla i kroppen så kändes det helt enkelt inte rätt att träna. Efter ett par lugna dagar med lätta pass och andra aktiviteter kände jag mig tillbaka på banan. Igår var jag och hälsade på Markus och Matilda i Sjöbo och fick ihop två bra pass. Även idag var träningen till belåtenhet. Ett tröskelpass i bassängen med bra flyt, och ett kombinerat cykel-/löppass där jag besegrade tröttheten och höll ihop det hela vägen.

Det är en vecka kvar till Arvika och SM på olympisk distans, så det är bara att träna på!

/JS


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.